For medlemmer

For medlemmer


Under Bliv medlem kan du se den lange liste over fordele ved at være medlem af foreningen.


Lokalmedlem - hvis du allerede er medlem af en anden biavlerforening

Er du allerede medlem i en anden forening under Danmarks Biavlerforening kan du blive lokalmedlem ved at indbetale vores lokalkontingent til foreningens bankkonto: 2418 - 0604-412-650.

Lokalkontingentet er 80 kr. Send også en mail til formanden@kvbb-biavl.dk så vi får dig på medlemslisten med e-mail og adresse.


Aktiviteter

Skolebigården tager den meste opmærksomhed i løbet af sommeren, men der kan også blive plads til en fælles udflugt. Enten med kørsel i egne biler eller i fællesskab med naboforeningerne og en lejet bus. Vi har bl.a. været på udflugt til Bybi og til vokssmelteriet i Tappernøje og på besøg hos kollegaer i det sydsvenske.


Vinter - forår

I løbet af vinteren arrangerer vi et til to foredrag eller laver et fællesarrangement med vores naboforeninger.


Vi holder løbende et kursus i et eller andet bi-emne. Vi har bl.a. haft kursus i lysstøbning, sæbefremstilling og dronningproduktion. Bisløjd har også været på programmet, men vi savner nogen der har lyst og evner til at stå for det.


Har du gode ideer eller evner ud i noget med bier, biprodukter og biavl så modtager bestyrelsen gerne forslag og hjælp til at arrangerer noget.


Se planlagte aktiviteter i kalenderenPersondata og billeder

Læs her hvilke persondata vi opbevarer om medlemmerne og hvordan de håndteres  >


Læs foreningens fotopolitik >